Badminton bijscholingen

VBO

Het V.B.O. Bestuur heeft de organisatie van de bijscholingen opgedragen aan de Werkgroep Technische Zaken (WTZ). De WTZ en de Badminton Nederland dragen onderwerpen voor de bijscholingen aan en stellen een jaarprogramma op.


Na goedkeuring door het V.B.O. Bestuur en de Badminton Nederland wordt het programma gepubliceerd.

 

Gele boekje

Als je bij de V.B.O. een bijscholing volgt, dan is het gebruikelijk om voor de bijscholing bij de inschrijftafel je bijscholingsboekje (het zogenaamde gele boekje) in te leveren. Als de gehele bijscholing wordt gevolgd, dan krijg je het boekje na afloop afgetekend en gestempeld terug. Het is een waardevol document. Met behulp van het boekje kun je bij verenigingsbesturen aantonen, welke bijscholingen je hebt gevolgd. Op die wijze kun je aantonen, dat je serieus bezig bent met het vak van trainer.

Inclusief

verzorgd met Lunch Kennis delen

 

Het programma

De V.B.O. vindt het van het grootste belang, dat trainers up to date blijven en we zullen het volgen van bijscholingen blijven stimuleren.

Het volgen van een standaard 1-daagse bijscholingen kost € 100.00, als lid van de VBO krijgt u hierop een korting van € 70.00.

Alle centrale bijscholingen zijn geheel verzorgd, dit is inclusief lunch en drinken. Tijdens de bijscholing worden video opnames gemaakt als naslagwerk. Zodra de functie video editor is ingevuld zal de video's gedistribueerd worden aan de leden.

Hieronder wordt het programma voor komende periode getoond.