Badminton bijscholingen

De V.B.O. vindt het van het grootste belang, dat trainers up to date blijven en we zullen het volgen van bijscholingen blijven stimuleren. Hieronder wordt het programma voor komende periode getoond.

 

Gele boekje

Als je bij de V.B.O. een bijscholing volgt, dan is het gebruikelijk om voor de bijscholing bij de inschrijftafel je bijscholingsboekje (het zogenaamde gele boekje) in te leveren. Als de gehele bijscholing wordt gevolgd, dan krijg je het boekje na afloop afgetekend en gestempeld terug. Het is een waardevol document. Met behulp van het boekje kun je bij verenigingsbesturen aantonen, welke bijscholingen je hebt gevolgd. Op die wijze kun je aantonen, dat je serieus bezig bent met het vak van trainer.

Inclusief

verzorgd met Lunch Kennis delen

Ingeschrevenen

Wie komen er allemaal naar deze bijscholing, met deze korte lijst kan u alvast kontact opnemen met uw collega deelnemers.Training in verandering

Niets is meer zoals het was

Docent : Ron Daniëls en Huynh Nhut Duong

Locatie : sporthal Lindenhof, Odijk

Onderwerpen:

  • Voorspelbaar badminton
  • Techniek: verkorte slagen, de eerste schijn
  • Met de hand mee tegen de hand in
  • Tactisch juist aangeven
  • Basis van het voetenwerk

Consulent bij zelf training Docenten: Ron Daniëls & Huynh Nhut Duong
Beide zijn elite coach en dagelijkse trainers op de ORO Badminton school, Huynh Nhut Duong is oud Nationaal team speler uit Vietnam, heeft 5 jaar in Denemarken trainers opleiding gedaan en heeft tweede divisie gespeeld voor Holbaek en Taastrup Elite samen met oud Wereld kampioen Thomas Laybourn.

 

Met de hand mee en tegen de hand in spelen is de sleutel naar voorspelbaar badminton. In een aantal artikelen ben ik al eerder in gegaan op onderdelen van het voorspelbaar badminton - dus het weten waar de volgende shuttle gaat komen. Voor informatie over dit onderwerp zie http://badmintonline.nl/nieuws/2016/10/met-de-hand-mee-spelen-bepaalt-alles
 

Er wordt geen licentie aanvraag gedaan voor deze bijscholing. Elke badminton trainer mag zich inschrijven, ongeacht zijn/haar niveau. Wel word er verwacht van de deelnemers dat zij zich openstellen voor nieuwe ideeën en actief meedoen.

Maximaal aantal plaatsen : 50

Aantal reeds ingeschrevenen voor deze bijscholing zijn : 37Iedere Trainer mag en kan deze bijscholing volgen, bent u geinteresseerd in deze bijscholingen dan kunt u zich gewoon inschrijven. Mocht u een trainerslicente hebben en deze staat hieronder weergegeven dan krijgt u een licentieverlening bij het geheel volgen van deze bijscholing. Deze bijscholing is licentiewaardig voor de volgende licenties :

  • Is nog niet bekend