Badminton bijscholingen

De V.B.O. vindt het van het grootste belang, dat trainers up to date blijven en we zullen het volgen van bijscholingen blijven stimuleren. Hieronder wordt het programma voor komende periode getoond.

 

Gele boekje

Als je bij de V.B.O. een bijscholing volgt, dan is het gebruikelijk om voor de bijscholing bij de inschrijftafel je bijscholingsboekje (het zogenaamde gele boekje) in te leveren. Als de gehele bijscholing wordt gevolgd, dan krijg je het boekje na afloop afgetekend en gestempeld terug. Het is een waardevol document. Met behulp van het boekje kun je bij verenigingsbesturen aantonen, welke bijscholingen je hebt gevolgd. Op die wijze kun je aantonen, dat je serieus bezig bent met het vak van trainer.

Inclusief

verzorgd met Lunch Kennis delen

Ingeschrevenen

Wie komen er allemaal naar deze bijscholing, met deze korte lijst kan u alvast kontact opnemen met uw collega deelnemers.Badminton in Indonesie

Docent : volgt

Locatie : Odijk

Hoe is het badminton in Indonesie georganiseerd Wat zijn de kenmerken van de clubs en academy

De "Asrama"

De inhoud en opleiding van het Indonesisch badminton
Welke rol speelt de cultuur binnen de badmintoncultuur
Hoe behouden zij de motivatie om het hoogste na te streven
Praktijkvoorbeelden


 Het inschrijfformulier voor deze bijscholing blijft nog 99 dagen open.

Maximaal aantal plaatsen : 25

Aantal reeds ingeschrevenen voor deze bijscholing zijn : 2


Het inschrijfbureau stelt het zeer op prijs wanneer de aanmelding via de mail binnen komt. Het volgen van een standaard 1-daagse bijscholingen kost € 100.00, als lid van de VBO krijgt u hierop een korting van € 70.00. Alle centrale bijscholingen zijn geheel verzorgd, dit is inclusief lunch en drinken. Na afloop van de centrale bijscholing krijgt u een DVD van deze dag thuis gestuurd.

Met de volgende link kunt u zich digitaal inschrijven Inschrijfformulier bijscholingen

U behoort van uw inschrijving een kopie te krijgen op het opgegeven mailadres, is dit niet het geval wilt u dan contact opnemen met het inschrijfbureau.

Let wel, dit is een bevestiging van uw inschrijving, nog geen bevestiging van deelname.Iedere Trainer mag en kan deze bijscholing volgen, bent u geinteresseerd in deze bijscholingen dan kunt u zich gewoon inschrijven. Mocht u een trainerslicente hebben en deze staat hieronder weergegeven dan krijgt u een licentieverlening bij het geheel volgen van deze bijscholing. Deze bijscholing is licentiewaardig voor de volgende licenties :

  • Is nog niet bekend