Lid worden?

VBO

Wilt u lid worden van de V.B.O.? Dit kan door het Inschrijfformulier nieuwe leden te downloaden en naar het secretariaat te sturen. Het email adres is onderaan het formulier vermeld

De contributie bedraagt € 70,00 per jaar. Bent u lid en u volgt een bijscholing dan krijgt u € 70,00 korting op de bijscholingsprijs van € 100,00

Wilt u meer informatie over de V.B.O. of heeft u vragen dan kunt u contact op nemen met het secretariaat.


Welke voordelen biedt de V.B.O. zoal?

Door lid te worden van de V.B.O. blijft u als badmintontrainer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de badmintonsport.

  • In de Toko kunt u boeken, Dvd’s en andere badmintongerelateerde artikelen aanschaffen tegen alleszins redelijke prijzen.
  • Het Technisch Bulletin is een interessant blad, waarin vele belangrijke artikelen geplaatst worden m.b.t. tot de badmintonsport.
  • De V.B.O. komt op voor de belangen van haar leden.
  • De V.B.O. organiseert badminton bijscholingen met verschillende onderwerpen en op verschillende niveaus, waardoor u uw kennis op peil kunt houden.

Duur? Welnee!!!

Voor het lidmaatschap betaalt u slechts 70 euro per jaar. Als u eenmaal lid bent, ontvangt u per bijscholing een forse korting op het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld voor een bijscholing bedraagt normaliter 100 euro. Als V.B.O.-lid ontvangt u een korting van maar liefst 70 euro!!!! Dat is nog eens de moeite waard. Uw voordeel kan flink oplopen als u geregeld gebruik maakt van ons bijscholingsaanbod.

Doen, zou ik zeggen.. Geef u zelf een leuk cadeau…..word lid van de V.B.O.