You are currently viewing 2e Unieke Indonesische badminton Trainers reis 2019

2e Unieke Indonesische badminton Trainers reis 2019

Op initiatief van enkele VBO leden wordt een zeer speciale badmintonscholing georganiseerd. Deze badmintonreis/scholing gaat voor de 2e keer  georganiseerd worden. In 2017 zijn 14 trainers met de 1e reis mee geweest en hebben daar kennis genomen hoe badminton in Indonesië beleefd wordt.

Bij verschillende vooraanstaande Indonesische clubs wordt cursus gevolgd onder leiding van Eric Martherus, met medewerking van Indonesische trainers.
Eric is goed ingevoerd in de Indonesische training methodes. In deze reis 2019 beginnen wij in Singapore!  Daar gaan wij  kijken bij een Badminton Academy. Daarna gaan wij naar Sumatra, naar Palembang, om een GOR Bulu Tangkis te bezoeken.  Vervolgens trekken wij door Java en worden diverse clubs en badmintoncentra’s bezocht. Evenals de vorige keer zullen wij ook een shuttlefabriek bezoeken.

Voor de reis worden 2 bijeenkomsten georganiseerd en 1 terugkomdag na de reis.  Op de 1e bijeenkomst (oktober 2018) wordt er een toelichting gegeven over de reis. De definitieve aanmelding is begin december 2018 i.v.m. met het bestellen van de vliegtickets.  Wij hanteren een groepsgrootte van ca. 14 deelnemers!!!

De totale reis is 25 dagen. Deze wordt afgesloten met de uitreiking van een certificaat. Vertrek op donderdag  11 april 2019 en de  terugkomst is gepland op 5 mei 2019. Ook bestaat de mogelijkheid langer te verblijven, uiteraard tegen extra kosten.

Naast het volgen van de cursus is ook ruimte ingepland om cultuur te snuiven en bezienswaardigheden te bezoeken. . Zoals deze keer de reusachtige schildpadden die hun vele eieren leggen op het strand van Sukamade.

Ook uniek is dat partners/vrienden/vriendinnen mee kunnen, zij krijgen (in overleg) een iets andere (toeristisch) programma.

De kosten zijn € 2.500 en voor de partners e.d. € 2.300, -. 

Inclusief:

Alle vliegtickets Amsterdam-Singapore-Sumatra-Jakarta v.v., Surabaya-Bali, mooie hotels in 2 pk. o.b.v. logies/ontbijt / airco , privévervoer, reisbegeleiding, bezoek clubs/trainingscentra/shuttlefabriek,  welkomst diner in Bogor en afscheidsdiner op het strand van Bali, Certificaat PBSI, scholingen , voorlichting reis, lokale belastingen, seizoentoeslagen enz. 

Exclusief:

Niet genoemde maaltijden, fooien en donaties, verzekeringen, inentingen.

De gehele organisatie is in handen van Eric Martherus (projectleider en docent),  “Bersama” Travel, Indonesië kenners van huis uit, o.l.v. Frans Rademaker, (tevens badmintontrainers), regelt de reis.

De reis wordt gemaakt o.l.v. Eric Martherus

Laat deze unieke kans U niet voorbijgaan!

Eric Martherus:                                      Stichting Bersama:

Docent bewegingsonderwijs                 Frans Rademaker, Gerhard Wieringa, Ine WawoRuntu

CIOS/ ALO                                                 Stichting Bersama steunt een aantal projecten in Indonesië

Docent BNL                                               www.bersama.nl

Wil je mee of heb je interesse? Stuur je bericht naar……..  eric.martherus@gmail.com

 

 

 

Leave a Reply