Badminton Het Boek

Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel)

30,00

VOOR VBO LEDEN € 19,95 excl. verzendkosten.

Binnenkort komt Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) op de markt: een badmintonboek met nieuwe inzichten over badmintontraining, geschikt voor trainers én spelers. Deel 1 legt de focus op enkelspel en hoe je dat het best kunt trainen, van jeugd tot internationaal niveau. NOS Sport verslaggever Mark Brasser tekende voor het voorwoord.

Voor onze leden willen we graag een bijdrage doen om dit boek aan te schaffen. Per lidmaatschap is het mogelijk om 1 boek met korting te reserveren. Voor informatie of reserveren mail naar : pr@vbo-trainer.nl

Voor informatie of reserveren mail naar : pr@vbo-trainer.nl

Artikelnummer: 2021-12 Categorie:

Beschrijving

Het afgelopen jaar heeft Ron Daniëls veel ervaring opgedaan in het geven van theorielessen voor de VBO. Vanwege de corona crisis waren deze theorielessen helaas online, maar zowel binnen als buiten de VBO was er veel belangstelling voor deze nieuwe manier van kennis opdoen. Zodoende kwam de vraag of Ron geen boek wilde schrijven. Met al zijn ervaring in het geven van lessen en zijn kennis over badminton zou het voor onze sport geweldig zijn om dit vast te leggen in een boek.

Badminton Het Boek (Deel 1: enkelspel) is het ideale uitgangspunt voor trainers op elk niveau die graag willen putten uit een uitgebreid en zeer toegankelijk naslagwerk over moderne badmintontraining.

Als je dit boek via de VBO besteld dan krijgt je als lid 10 euro korting. Het is de verwachting dat het boek van de pers rolt in Oktober/ November.

LET OP : per lidmaatschap is het mogelijk om 1 boek met korting te reserveren . 

Als V.B.O. lid betaal je € 19,95 excl. verzendkosten. Reserveer Het boek doormiddel van een mail naar: pr@vbo-trainer.nl onder vermelding van je naam.

 

De volgende trainers nemen deel aan deze bijscholing:


This product currently has no customers