Bossche Badminton Dagen 2020 en Finale Landskampioenschap Badminton

Vanuit de organisatie van de Bossche Badminton Dagen 2020 komt het volgend verzoek aan alle badminton trainers van de VBO.

De bedoeling is dat de week voorafgaand aan de finale er vier scholen bezocht gaan worden om aan de leerlingen van de groepen 4 t/m 8 een badmintonclinic te geven. Vanuit de groepen 6 moet per school een team van een jongen en een meisje worden gevormd die op de finaledag een onderlinge finale spelen om de wisselbeker.

De vraag is, zijn er badminton trainers bereid om deze dagen of dagdelen een badminton clinics te verzorgen. Dat gebeurt tijdens de lesuren op de scholen. Afhankelijk van de beschikbaarheid kunnen we dan bekijken welke scholen en groepen we kunnen bezoeken. Uiteraard is ook de betreffende docent aanwezig tijdens de clinic.

Mocht je suggesties of opmerkingen en vragen hebben neem dan contact op met Paul Klein. De vrijwillige trainers krijgen uiteraard toegang tot de Finale Landskampioenschap Badminton in de Maaspoort Sports & Events op zaterdag 7 maart a.s.

Informatie/aanmelden : p.kleijn@bbfbadminton.nl

Leave a Reply