Erik Meijs On Court Workshops

Erik Meijs On Court Workshops

(publicatie van badmintonline : http://badmintonline.nl/erikmeijs )

Op zaterdag 30 december 2017 vindt de ‘Erik Meijs On Court Workshops’-fundraiser plaats: deze dag wordt georganiseerd voor badmintontrainers én jeugdspelers.

 

Deze bijzondere badmintondag is ontstaan n.a.v. het plotselinge overlijden op donderdag 16 november jl. van de Nederlandse topbadmintonner Erik Meijs, die zich in 2016 nog kroonde tot Nederlands Kampioen mannenenkel. Erik laat naast zijn ouders en zus ook zijn vriendin Birgit achter en hun eerste kind Tommy Erik (februari 2018). Alle opbrengsten komen ten goede aan Birgit en Tommy Erik.

Er verschijnt zo snel mogelijk een inschrijfformulier en meer informatie op http://badmintonline.nl/erikmeijs

Datum en locatie

Zaterdag 30 december 2017 in Sporthal Valkenhuizen aan de Beukenlaan 15 in Arnhem.

Belangrijke tijden

De dag start om 8:30 voor de badmintontrainers en eindigt om 18:00 uur. In de ochtend zullen de trainers zelf gaan trainen.

In de middag start om 13:00 uur de eerste jeugdgroep met trainen onder leiding van de ‘toppers’ die worden begeleid door de trainers. Om 15:30 uur is de tweede jeugdgroep aan de beurt. De training duurt twee uur voor de jeugdspelers.

Internationale en nationale toptrainers

Op deze dag zullen een tiental nationale- en internationale toptrainers workshops geven en dit aantal kan nog uitgebreid worden.

 • Henri Vervoort (Italië)
 • Roel van Heuckelum (België)
 • Huynh Nhut Duong (Vietnam)
 • Andreas Johanssen (Denemarken)
 • Ron Daniëls (Denemarken)
 • René Sehr (Nederland)
 • Aad van Zeijl (Nederland)
 • Roy Calbo (Nederland)
 • Guus van der Vlugt (Nederland)

Demonstratiepartij internationale topbadmintonners

In de middag zal er een demonstratie worden gegeven door een tweetal internationale topbadmintonners. Namen worden nog bekend gemaakt!

Inschrijving en donaties

Het inschrijfgeld voor de Erik Meijs On Court Workshops bedraagt:

 • € 125,00 voor de trainers (gehele dag)
 • € 40,00 voor jeugdspelers (twee uur training van toptrainers en bijwonen demonstratiewedstrijd topbadmintonners)

>LET OP: VOL = VOL! – Er is slechts een beperkt aantal plekken! Schrijf je dus, voor dit goede doel, zo snel mogelijk in, want vol = vol.

Kun je niet meedoen aan deze EriK Meijs On Court Workshops, maar wil je wel graag een donatie geven aan het fonds? Je bent van harte welkom om een vrije gift te doen middels een bankoverschrijving.

Het inschrijvingsgeld en donaties kunnen worden overgemaakt op – een apart voor deze fundraising geopende – rekening, nummer NL63INGB0008133791 ten name van VBO trainer o.v.v. Birgit en Tommy Erik. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van aanmelding, s.v.p. betaling voldoen binnen één week na aanmelding. Elke deelnemer ontvangt een bevestiging van inschrijving.

Loterij: leuke badmintonprijzen!

Tijdens de Erik Meijs On Court Workshops vindt er een loterij plaats met leuke prijzen, beschikbaar gesteld door verschillende sponsors, waaronder Victor International en OroDenmark International Badminton Camp.

Belangeloze organisatie

Alle nationale- en internationale toptrainers die in samenwerking met badmintonline.nl en VBO-trainer deze dag verzorgen, doen dit geheel belangloos. Alle kosten worden door de individuele trainers en organisaties zelf gedragen. De opbrengsten van de Erik Meijs On Court Workshops en de donaties zijn zonder aftrek van kosten bestemd voor Birgit en Tommy Erik.

Vragen of opmerkingen

Uw vraag kunt u mailen aan fundraising@www.vbo-trainer.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Graag willen wij iedereen bedanken voor hun medewerking zodat wij deze dag tot een succes kunnen maken. Wij willen de deelnemers, sponsors, EHBO en alle andere personen bedanken voor hun aanwezigheid en inzet. Mocht u niet deelnemen dan bent u uiteraard van harte uitgenodigd om deze dag een kijkje te komen nemen.