You are currently viewing Online opleidingen : Verbeter je training / Investeren in je eigen spel

Online opleidingen : Verbeter je training / Investeren in je eigen spel

Verbeter je training als badmintontrainer

Loop je als badmintontrainer wel eens vast in je training of weet je niet precies hoe je een bepaald probleem moet oplossen met een speler, dan kan de VBO je helpen met een mentor die je helpt met het oplossen van je probleem.

Alle mentoren zijn beroeps trainers en werken bijna allemaal in het buitenland en hebben internationale ervaring, via de VBO kan je in stappen in de enorme kennis die daar voorhanden is. Je werkt 1 op 1 met de mentor aan de onderwerpen waar je graag iets meer van wil weten of graag over wil sparren. Geen probleem of onderwerp is te klein of te groot

Meld je aan op : https://www.vbo-trainer.nl/product/verbeter-je-training-als-badmintontrainer/

Investeren in je eigen spel samen met de VBO.

Investeren in je eigen spel, met de VBO hebben we het afgelopen ½ jaar een programma opgebouwd om spelers en trainers veel meer in details te laten kijken naar het voetenwerk van spelers. Via korte video’s gemaakt van jouw wedstrijden laten we je zien hoe het eigen spel enorm kan worden verbeterd. Je stuurt een video van een van je wedstrijden, die gaan we analyseren en laten je de resultaten zien in een webcam, we gebruiken ongeveer 2 uur aan analyse en schrijven daar een rapport over zodat je ook alles op papier heb staan, we geven je een trainingsadvies met focuspunten en we hebben een zoom webcam overleg samen waar we je laten zien wat we te vertellen hebben over je voetenwerk en de gevolgen voor je game. Indien gewenst kunnen we na een paar weken een tweede analyse maken en kijken we naar de punten die verbeterd zijn en welke nog aandacht nodig hebben.

Meld je aan op : https://www.vbo-trainer.nl/product/investeren-in-je-eigen-spel-samen-met-de-vbo/

Leave a Reply