Badminton trainers opleidingen

Badminton Nederland en Badminton Vlaanderen zijn de organisatie die zich in Nederland en België bezig houden met opleiden van trainers.

Badminton Nederland biedt (toekomstige) trainers vanaf komend jaar de opleidingsstructuur van BWF aan om een betere trainer te worden. Deze opleidingen zijn wereldwijd erkend en worden per niveau (ShuttleTime, Level 1 en Level 2) vanaf 2020 jaarlijks minimaal één keer per jaar georganiseerd. (zie meer info op BN site)

Badminton Vlaanderen biedt in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool jaarlijks verschillende opleidingen aan om je om te vormen tot trainer. Er zijn voor badminton in Vlaanderen drie niveaus: Initiator, Trainer B en Trainer A die in samenwerking en met directe ondersteuning van de VTS georganiseerd worden.

Naast deze opleidingen, die door de sportbonden worden verzorgd, heeft de V.B.O. gespecialiseerde badminton trainersopleidingen. Deze opleidingen worden verzorgd door docenten die jaren lange internationale praktijkervaring hebben opgedaan en werkzaam zijn in Nederland of België.

De volgende badminton opleiding worden door de V.B.O. georganiseerd:

 

 

Voor meer informatie over badminton opleidingen kunt u contact opnemen met WTZ@vbo-trainer.nl