Je bekijkt nu Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Na de brandbrief is intern veel gebeurt. Thans worden alle functies weer vervuld en is de VBO weer volop bezig met het maken van plannen van bijscholingen en weer te komen tot een gezonde beroepsvereniging van badmintontrainers. Een teken dat het VBO-gevoel nog bij velen aanwezig is.

In de tussenliggende periode hebben wij niet stil gezeten en zijn druk bezig geweest met het organiseren van wederom een bijzondere bijscholing tijdens Yonex Dutch Junior International zaterdag 4 maart 2023 te Haarlem. Een pracht van een gelegenheid om collega trainers te ontmoeten en onze jeugdige en internationale toppers te zien spelen. Door deze bijscholing bent u op de hoogte van de prestaties van (onze) jeugdspelers en daar kunnen wij onze trainingen verder op gaan baseren.
Docent Eric Martherus. In de ochtend worden aan de hand van videobeelden analyses gemaakt van zwakke en sterke punten van de vooraf geselecteerde speler(s).

In de middag wordt daadwerkelijk gekeken naar de vooraf geselecteerde spelers. Gezamenlijk worden de bevindingen besproken en geëvalueerd.
Een aanvraag voor een licentiewaardige bijscholing is bij BNL aangevraagd.
Kosten bedragen voor VBO-leden € 30,– en voor niet VBO-leden €125,-.
Deze bijscholing is geschikt voor iedere badmintontrainer ongeacht het niveau.
Het volledige programma met tijden en items.

TijdBeschrijving
09:00 - 09:30 Inloop met koffie
09:30 - 10:30Uitnodiging, mededelingen en toelichting/informatie over de bijscholing
10:30 - 10:45Koffie/thee
10:45 - 12:00Observaties a.d.h.v. van videobeelden
Gastspreker: Rob Haase. Rob vertelt wat een vader kan betekenen. Wij zijn nog in overleg met BNL over informatie over topsportmodel, Papendal/RTC/Visie instroom etc.
12:00 - 13:00Lunch
13:00 - 13:30Verplaatsen naar de hal
13:30 - 16:00Wedstrijd bekijken (waarschijnlijk halve finale) Nabespreking met buitenlandse coach.
16:00 - 17:00Uitwisselen van ervaringen, evaluatie Afsluiting bijscholing dag

Inschrijven via het secretariaat van de VBO Secretariaat@vbo-trainer.nl. Inschrijfdatum sluit op 1 maart 2023 om 23:00 uur. Wij hebben geen maximum gesteld aan het aantal deelnemers, wel een minimum van 20 deelnemers (om de kosten van de bijscholing verantwoord te zijn.).
Wij hopen u te mogen begroeten tijdens deze bijscholing.

Het bestuur van de VBO en WTZ